Logo Art Decor
Volg ons ook via:
Taalkeuze:

Expositie Warme Winter tot maart 2020

Op 1 december 2019 tussen 14 -18 uur wordt in Galerie Autrevue de expositie Warme Winter geopend.

Op 1 december 2019 tussen 14 -18 uur wordt in Galerie Autrevue de expositie Warme Winter geopend. -

GALERIE AUTREVUE, Woudsterweg 4, Heerenveen opent op zondag 1 DECEMBER tussen 14-18 uur de nieuwe EXPOSITIE WARME WINTER. De galerie is compleet in wintersfeer gebracht. De kunstenaars/eigenaars tonen de schilderijen in een bijzondere setting. Ze vertellen d.m.v. INSTALLATIES het verhaal van HET VERANDERENDE KLIMAAT, een actueel thema!

De schilderijen blijven het belangrijkst, maar vanzelfsprekend word je door de omgeving beïnvloed bij het kijken ernaar. Er is een hangstoel met witte wintervacht, waarin je zittend kunt ronddraaien om de schilderijen te ervaren. Terwijl om je heen de sneeuwvlokken dwarrelen en de schilderijen juist een warme toon hebben, waardoor je even kunt wegdromen in een surrealistisch landschap. De schilderijen roepen het gevoel van de warme winter op in deze ruimtelijke opstelling.

De surrealistische werken van Randolph ALGERA, de realistische van portrettiste Gabriëlle WESTRA, de sfeervolle landschappen van Marein KONIJN, de hemelse wolkenluchten van Andy ECCLESHALL (USA) zijn van dichtbij te bewonderen. Een tentoonstelling van 100 m2 waar kunst en actualiteit elkaar tegen komen. Laat u verrassen door zoveel kunst in deze voor Nederland bijzondere manier van presenteren. De galerie bevindt zich vlakbij Museum Belvédère in Heerenveen.

Bij de ingang zal een MINIKERSTMARKT zijn, waar u spullen kunt kopen voor de kerstsfeer bij u thuis. Een glaasje glühwein is verkrijgbaar, ook zijn er lekkere hapjes. De toegang is vrij. Ook introduceren we die middag de Vrienden van Autrevue. U bent van harte uitgenodigd voor de opening op 1 december 14-18 uur. De tentoonstelling met de installatiekunst zal nog tot maart 2020 duren, met steeds wisselende schilderijen. TOT ZIENS!Terug naar overzicht